Spørgsmål og svar

Q: Kan man bruge alle fil formater til logo udkast?
A: Vi modtager helst fil formater i ai, eps eller pdf format i vektor grafik, da du så slipper for unødvendig gebyr for tegnearbejde.

Q: Er der et minimum bestilling af logoer?
A:  Ja, der skal som minimum bestilles 25 stk. pr. logo str.

Q: Findes der forskellige former for tryk, man anbefaler til arbejdstøj?
A: Ja, der findes tryk der er bedre til arbejdstøj end f.eks. T-shirt - Ring på 76152929, så er vi klar til at vejlede jer til den rette form af tryk kvalitet.

Q: Er det kun virksomheder som kan bestille?
A: Nej, alle har mulighed for at bestille arbejdstøj direkte på vores side. Uanset om du er privat eller erhvervskunde.

Q: Sker der noget hvis jeg kommer til at handle på erhverv, selvom jeg er privatkunde?
A: Nej, det betyder ikke noget, ift. om du handler på privat eller erhverv. Den eneste forskel er at momsen først bliver pålagt produkterne ved checkout på erhvervsdelen.

Q: Jeg ønsker at købe stort ind - Hvilke muligheder har jeg?
A: Hvis du ønsker at købe stort ind, kan vi tilbyde at lave en kundespecifik shop til din virksomhed. Du kan læse mere om det på flg. link - Få din egen webshop.

Q: Hvad betyder medarbejdernr og indkøbsnr ved checkout?
A: Det er et redskab som du som virksomhed kan bruge, hvis du har behov for at lave mere specifikke søgninger i dit system, eller har brug for mere end et reference nummer. Hvis du ikke ved hvad du skal skrive, eller ikke har brug for det - Så lad blot felterne være tomme.

Q: Hvordan er størrelserne?
A: Vi har lavet en størrelsesguide, som viser hvilke steder du skal tage de forskellige mål - Så du er sikker på at få den rigtige størrelse ved første bestilling.

Q: Hvad betyder prisgaranti? 
A: Når vi skriver at vi tilbyder prisgaranti, så betyder det at vi matcher prisen på produktet, hvis andre forhandlere sælger et tilsvarende produkt billigere. Vi yder dog ikke prisgaranti ved slagtilbud, kø tilbud, åbningstilbud eller ‘så-længe-lager-haves’.