Om os

Hos J.A.K. Workwear ønsker vi at tilbyde dig et alsidigt udvalg af funktionel, slidstærk arbejdsbeklædning i moderigtigt design og med smarte, gennemtænkte detaljer. Fra knapper og lynlåse til spænder og metervarer anvender vi kun kvalitetsmaterialer fra verdens førende producenter - og vi er meget detaljeorienterede i hele fremstillingsprocessen. 

Arbejdstøj til enhver branche

Vores ønske er at tilbyde et sortiment af arbejdstøj, der henvender sig til alle brancher, uanset om du arbejder som tømrer, maler eller entreprenør. Arbejdstøjet henvender sig samtidig til privatpersoner, som ønsker slidstærke materialer og funktionelt design, når der arbejdes hjemme i haven eller i forbindelse med renovering af huset.

Fokus på sikkerhed

For JAK Workwear er sikkerheden altid i top. Som menneske er vi skrøbelige og derfor skal arbejdstøjet være med til at hindre uheld. Ikke alene har vi nøje overvejet hvilke materialer, der anvendes, men også den synlige sikkerhed i form af reflekser er i højsædet. Ikke at forglemme den ekstra polstring ved knæene i mange arbejdsbukser og den hårde skal i arbejdsskoene, der skal hindre skader på fødder og tæer. 

Kvalitets work wear til gode priser

Hos J.A.K.Workwear har vi den holdning, at priserne på arbejdstøj skal være så attraktive, at der altid er plads til løbende udskiftning og supplering. Gå på opdagelse i vores katalog, vi har med garanti det rigtige arbejdstøj til din virksomhed.