Overall

Billige overalls

Hos J.A.K. Workwear finder du et stort udvalg af overalls i god kvalitet. Overalls kan bruges til mange ting, men er især gode i erhvervslivet. Blandt andet malere, smede, entreprenører, tømrere og lignende kan få stor glæde af overalls. Med overalls er man nemlig fri for at ”skille på midten”, hvilket betyder, at man lettere kan holde varmen. Samtidig behøver man med selerne ikke at bekymre sig om at holde arbejdstøjet på plads. Sidst men ikke mindst kan med de smarte lommer i overallsene opbevare alt fra mobiltelefon over arbejdsværktøj til noget helt tredje. Når det kommer til erhverv, er der altså mange fordele ved overalls, og hos J.A.K. Workwear finder du et stort udvalg til rigtig gode priser.

Overalls til alle typer erhverv

Hos J.A.K. Workwear kan du finde et stort udvalg af overalls. Vi har nemlig overalls til alle erhverv. Hvad enten du arbejder med entreprenørarbejde, malerarbejde, svejsearbejde eller noget helt fjerde, har overallsene mange fordele for dig. Med overalls bliver ryggen og lænden varmet, samtidig med at maven beskyttes ved svejsearbejde. Hvis du mangler nyt arbejdstøj, kan det derfor være, du skal overveje nogle overalls fra J.A.K. Workwear. Hos os får du altid arbejdstøj i højeste kvalitet. Det betyder, at vores overalls er slidstærke og behagelige at have på. Vi har mange forskellige typer overalls – blandt andet overalls med reflekser og overalls i forskellige farver. Uanset hvad du står og mangler inden for overalls og andet arbejdstøj, har vi det, du skal bruge.

Plads til værktøj, kuglepen og telefon

Når du går på en byggeplads og skurvognen er langt væk, er det vigtigt, at der er plads til de mest basale ting, som du har brug for i dit job. Hos J.A.K. Workwear har vi alene udvalgt produkter, hvor der er godt med lommeplads, så du kan have lidt værktøj med rundt ud over måske en blok, kuglepen og din telefon.

Stort udvalg inden for arbejdstøj

Vi har et stort udvalg af arbejdstøj, heriblandt overalls. Vi sætter altid fokus på kvaliteten, fordi det er vigtigt, at arbejdstøj kan holde til lidt af hvert. Derfor er du altid sikret meget for pengene, når du handler hos os. Foruden overalls har vi meget inden for arbejdstøj, heriblandt arbejdsbukser, kedeldragter, arbejdsjakker og meget mere. Skulle der opstå et spørgsmål til enten vores overalls eller andet af vores arbejdstøj, er du altid velkommen til at ringe til os og få svar. Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 76 15 29 29..

Læs mere Læs mindre

Sorter faldende

33 vare(r)

33 vare(r)