+45 76 15 29 29

Arbejdstøj

Arbejdsbeklædning til alle brancher

J.A.K Workwear leverer arbejdsbeklædning af høj kvalitet til alle brancher. Uanset, om du er tømrer, maler eller murer, så finder du nemt dit arbejdstøj hos os. Vi har et stort udvalg af jakker, kedeldragter, termokedeldragter, overalls, knickers, shorts, veste og arbejdsbukser i forskellige størrelser og farver. Vælg den farve eller model, som passer til dit behov. Er du usikker på hvilken størrelse, du skal vælge, kan du se vores størrelsesguide under hvert produkt. Find et målebånd og du finder nemt den rette størrelse, så du undgår at modtage en vare, som ikke passer.

Arbejdsbeklædning til alle årstider

Når der er bidende koldt eller blæser en halv pelikan, er det ikke altid sjovt at arbejde udenfor. Vi har lagt vægt på, at der er arbejdstøj til alle årstider, så du har de mest optimale forhold under arbejdet. Vores vinterjakker er vind- og vandtæt samt åndbarer, som altid sikrer dig den rette temperatur, mens du arbejder.

Plads til værktøj, kuglepen og telefon

Når du går på en byggeplads og skurvognen er langt væk, er det vigtigt, at der er plads til de mest basale ting, som du har brug for i dit job. Hos J.A.K Workwear har vi alene udvalgt produkter, hvor der er godt med lommeplads, så du kan have lidt værktøj med rundt ud over måske en blok, kuglepen og din telefon.

Sikkerhed over alt

Vi går aldrig ned på sikkerhed og derfor er meget af vores tøj udstyret med reflekser. Laver du entreprenør arbejde ved en trafikkeret vej, kan synligheden ikke bliver stor nok. De gule, orange og røde farver lyser op, men er der mørkt, kan du være svær at få øje på. Reflekserne på arme, bryst og ben sikrer, at du altid er synlig, når en lyskegle rammer dig.
Læs mere Læs mindre

Sorter faldende

1-48 of 197

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser 1-48 af 197 produkter