+45 76 15 29 29

Arbejdstøj

Arbejdsbeklædning til alle brancher og behov

J.A.K WORKWEAR er komfortabelt og funktionelt arbejdsbeklædning af høj kvalitet til alle brancher og behov. Vi har gennem årene været en fast og stabil leverandør til den danske industri bredt dækkende fra servicefag, montage, svejse- og metalforarbejdning, bygge & anlæg samt offentlig sektor til olie, gas og vind industrien både on og offshore, så uanset, om du er tømrer, maler eller murer, så har vi arbejdstøj til dig. Vi har et stort udvalg af jakker, kedeldragter, termokedeldragter, overalls, knickers, shorts, veste og arbejdsbukser i forskellige modeller, materialer og farver. Vi dækker bredt på størrelser - check vores størrelsesguide under hvert produkt for hjælp.

Arbejdsbeklædning til alle årstider

Uanset vejr og vind - så skal arbejdet gøres. Vi har lagt vægt på et sortiment med arbejdstøj til alle årstider, så du kan få den bedste komfort og beskyttelse til arbejdet. Vores vinterjakker er vind- og vandtæt samt åndbare, hvilket sikrer dig den rette temperatur, mens du arbejder. Vi har også et bredt program i termobeklædning og undertøj - så du kan klæde dig på i lag på lag, for den bedste komfort ved skiftende arbejdstemperaturer.

Plads til værktøj, kuglepen og telefon

J.A.K. WORKWEAR har fokus på detaljen i udviklingen af vores modeller, og vi ved hvor vigtigt det er med muligheden for en smart opbevaring af værktøj, kuglepenne og telefon. Det skal være nemt at komme til og ikke genere bevægelsesfriheden under arbejdet. Derfor har vi forskellige modeller og designs omkring lommer både fastmonteret og hængelommer som løs tilbehør.

Arbejdsbeklædning er også sikkerhed

Arbejdstøj er ikke bare tøj - men en beskyttelse af kroppen under arbejde. Det både for slid og snavs - men også omkring synlighed i trafikerede områder og mørke - hvorfor meget af vores tøj er med reflekser. Vi har også special serier indenfor HiVis synlighedsbeklædning samt flammehæmmende beklædning til beskyttelse mod ild, varme og kemikalier.
Læs mere Læs mindre

Sorter faldende

1-48 of 192

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Viser 1-48 af 192 produkter