+45 76 15 29 29

Træsko

Stort udvalg af træsko

Hos jakbutik.dk er vi specialiserede i arbejdstøj og lignende, der kan gøre livet nemmere for dem, der arbejder uden for hele året. Derfor har vi naturligvis også et stort udvalg af træsko. Vi har træsko med sikkerhed, sådan at du kan beskytte dine fødder og tæer mod tunge objekter. Derudover har vi også træsko med ekstra udvendig slidnæse. Når du køber træsko hos os, er du derfor sikker på at få et par træsko, der ikke kun kan holde til lidt af hvert, men som også holder længe. Derfor er træskoene målrettet mange forskellige erhverv.

Træsko til gode priser

Hos os kan du finde sikkerhedstræsko til gode priser. Når du bruger vores træsko, kan du både beskytte dine fødder samt holde dem varme. Træskoene kan bruges udendørs på flere af årstiderne. Desuden har vi træsko både med og uden kappe, sådan at du også kan få en træsko, der sidder godt fast på foden. Hos os kan du altså få gode sko, der giver høj sikkerhed, til rigtig gode priser.

Vi har alt til arbejdet

Vi har alt det udstyr og tøj, du skal bruge til en arbejdssituation. Foruden sikkerhedstræskoene, der holder styr på fødderne, har vi også et stort udvalg af arbejdstøj. Hvad enten du skal bruge træsko, en kedeldragt eller måske en varm parka, har vi lige det, du står og mangler. Skulle der opstå spørgsmål til et af vores produkter, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 76 15 29 29.

Læs mere Læs mindre