+45 76 15 29 29

Støvler

Sikkerhedsstøvler til erhvervet

Når det bliver koldere i vejret, kan det være værd at overveje at skifte sikkerhedsskoene ud til fordel for de noget varmere sikkerhedsstøvler. Med sikkerhedsstøvler har du nemlig nemmere ved at holde varmen, når det kommer til udendørs arbejde i vintermånederne. Med sikkerhedsstøvler fra jakbutik.dk er du sikker på, at dine fødder holdes både tørre og varme hele dagen igennem.

Et stort udvalg af sikkerhedsstøvler

Her hos jakbutik.dk kan du finde et stort udvalg af sikkerhedsstøvler. Vi har skridsikre støvler, der er både forede og forstærkede i tåen. Det giver dine fødder og tæer optimal beskyttelse mod både kulde og skader. Desuden er vores sikkerhedsstøvler yderst slidstærke, hvilket betyder, at de kan holde til lidt af hvert, hvilket de oftest udsættes for i forskellige arbejdssituationer. Vi har sikkerhedsstøvler i mange forskellige modeller og størrelser, så du kan finde lige præcis den sikkerhedsstøvle, der passer dig og dit erhverv.

Alt i arbejdstøj

Hos jakbutik.dk finder du alt i arbejdstøj. Derfor har vi naturligvis også både sikkerhedsstøvler, sikkerhedssko og sikkerhedstræsko. Uanset hvad du skulle få brug for i en arbejdssituation, kan du finde det hos os. Vi har alt i arbejdstøj – lige fra sikkerhedsstøvler over termokedeldragter til arbejdsbukser. Det du står og mangler, kan du finde hos os. Skulle der opstå spørgsmål til nogle af vores produkter eller vores webshop generelt, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 76 15 29 29.

Læs mere Læs mindre

Sorter faldende

2 vare(r)

2 vare(r)