+45 76 15 29 29

Sikkerhedssko

Sikkerhedsskoene skal være i orden

Du bør aldrig gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejdstøj og i særdeleshed ikke med dine sikkerhedssko. Sikkerhedssko skal først og fremmest beskytte dig mod skader, hvis uheldet er ude, men det er også vigtigt, at skoene giver dig fri bevægelighed, så du ikke føler dig hæmmet i dit arbejde. Vi forhandler BASE Safety shoes, Maxguard, JALAS Sikkerhedssko og EURO-DAN Sikkerhedstræsko.

Tænk over arbejdsforholdende

Når du skal vælge dine sikkerhedssko, er det vigtigt, at du tager dine arbejdsforhold med i betragtning. Måske skal dine sikkerhedssko kunne holde til både vind, regn og sne, samtidig med at det ikke må være uudholdeligt i en stærk sommervarme. Det er vigtigt, at du kan holde ud at have dine sikkerhedssko på i mange dage i træk og i lang tid ad gangen. Sikkerhedssko er ofte tunge, men vi forhandler mange forskellige typer, så du har noget at vælge imellem både i forhold til vægt, pris og størrelse.

Slut med tunge sko

Hver dag bliver der arbejdet på at forbedre teknologien for sikkerhedssko. De behøver nemlig ikke nødvendigvis være nogle store og tunge sko, der er ubehagelige at have på efter kort tid. Vi forhandler mærker, der arbejder for at udvikle bedre og lettere sikkerhedssko – uden at det går ud over kvaliteten og sikkerhed, som naturligvis har førsteprioritet for os. Men du behøver ikke gå rundt i sikkerhedssko, der er tunge og ubehagelige efter noget tid. Vi forhandler sikkerhedssko fra firmaer, der følger tidens tendenser. Har du et par gamle og tunge sikkerhedssko, eller skal du have dit første par, så er det værd at tage et kig på vores mærker og se, hvilken type, der passer bedst til dig.

Beskyt dine fødder mod de tunge materialer

Sikkerhedssko er nødvendigt, hvis du arbejder med tunge materialer, eller hvis du arbejder steder, hvor du kan få foden i klemme. Det gælder for eksempel hvis du arbejder på lager, eller hvis du er håndværker. Dine fødder er ofte udsatte, når du håndterer tunge ting, men med sikkerhedssko kan du beskytte dine fødder, så du ikke pludselig skal en tur på hospitalet. Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med sikkerheden, og derfor skal du vælge dine sikkerhedssko med omhu. Vi forhandler sikkerhedssko, der garanterer dine fødder fuld beskyttelse, samtidig med at de er behagelige at have på. Heldagsarbejde er intet problem for fødderne, hvis du bare har de rigtige sikkerhedssko.

Sikkerhedssko kan også bruges i hjemmet

En investering i sikkerhedssko er ikke en dårlig investering, selvom du ikke nødvendigvis arbejder med tunge ting til dagligt. Projekter i huset, haven eller andre steder kan også involvere tunge ting. Her er det fornuftigt at have et par gode sikkerhedssko til formålet. Vi forhandler både sikkerhedssko til mænd og kvinder i forskellige prisklasser. Det kan ikke skade at have et par sikkerhedssko stående, så dine fødder altid kan få den bedste beskyttelse. Sikkerhedssko fås både til hjemmebrug og til professionelt brug – det er bare at finde det par, der passer bedst til dig.
Læs mere Læs mindre

Sorter faldende

24 vare(r)

24 vare(r)